Ubberud skole - gode rammer for et godt liv

• 02-06-2016
    Berlinrejse med forældre d. 2/6 - d. 6/6 · 08
  • Jørgen Drost Hundebøll den 24-05-2016
    ”Åbent brev til forældrene i Odense Kommune”

se medsendte bilag.

Mikael Kofod
    Skolebestyrelsesformand
    Jørgen Drost Hundebøll den 23-05-2016
    ”Kære forældre,

en samlet gruppe af skolebestyrelser i Odense har sendt følgende åbne brev til byrådet i Odense Kommune som en reaktion på de varslede besparelser på Skoleområdet på mere end 25 Mill DKK i næste budgetperiode.
    Vi håber i vil bakke op om dette og fremtidige initiativer, og hvor i kan lægge pres på vores politikere, da yderligere besparelser vil få konsekvenser for vores børn.

Mikael Kofod
    Skolebestyrelsen Ubberud Skole"

Marianne Antonsen den 23-05-2016
    Vedr. Tunnel/Stisystem

Som I nok har bemærket, står arbejdet pt. stille. Odense Kommune er i processen med at anlægge tunnel og stiforløb nødt til at foretage yderligere undersøgelser, og arbejdet med tunnelen bliver desværre forsinket. Vi forventer en forsinkelse på ca. tre måneder.

Indtil tunnelen er færdig, vil der selvfølgelig fortsat være busbefordring for elever fra Ejlstrup.

Vi beklager forsinkelsen, og glæder os til at kunne åbne tunnelen senere i år til glæde for blandt andre Ubberud Skoles elever.

Martin Hjorth Jessing Lund
    Projektleder, Byggeri og Anlæg.

E-mail: mhjlu@odense.dk
    Ean nr. 5798006606450

By- og Kulturforvaltningen
    Drift og Anlæg
    Odense Kommune
    Nørregade 36-38, Postboks 740
    Hjemmeside: www.odense.dk

Pernille Madsen den 06-05-2016
    Hermed oversigt over skolestart resten af 2016.
    Louise Hjortebjerg Theil den 12-04-2016
    Mød Ben, Ubberud Skoles nye skolehund smiley

​
    Ben er en rolig, glad hund på 7 år, som fremover vil have sin daglige gang på skolens kontor. Her kan elever komme og besøge Ben. De kan læse for ham, fortælle ham hemmeligheder eller måske gå en tur med ham og en voksen.

Ben kan rigtig godt lide at være sammen med børn, og han er rigtig god til at vise børnene, at han holder af dem.

Ben har besøgt skolen et par gange i sidste uge og er stille og roligt ved at vænne sig til livet som skolehund. Når han kører hjem fra arbejde, foregår det sammen med afdelingsleder Louise Theil.

Ingen aktuelle dokumenter